.

.

New
Sensfun Цветен Фон за душата на детето за момичета Сладко Момиче е на път Фон Розово Цвете Златен Контур Украса на маса за торта за партито в чест на рождения ден на Бан?

Sensfun Цветен Фон за душата на детето за момичета Сладко Момиче е на път Фон Розово Цвете Златен Контур Украса на маса за торта за партито в чест на рождения ден на Банер Подпори за фотосесии (7x5 фута)

BGN 10.19

Налично
Налично

Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока локално парно гладене на слаб огън, за да гънки преди упражнение 【Осъществяване】 1 бр.Дръж фон с помощта на каботажните и скоби. заден план (изпрати в сгънат вид), поставка за фон в пълен комплект не е включена.Произведен от здрав винил с ярки цветове, не отразяващ светлината, лесно, безпроблемно, не е водоустойчива. 【Използването на】 ▶1 -Стока изпратен в сгънат вид.Или с лепенка лепило върху фона на стената.Много по-траен от пластмаса и хартия.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : Розов цветен Фон за душата на детето за момичета.Добави допълнителен щрих към вашата страна.Леки, ярки цветове, без светлоотразителни елементи те могат лесно да бъдат окачени и носят със себе си.Следете за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго. 【Приложения】 Страхотна идея за декорация на детската душа, отличен сочетающаяся от страна на в чест на детската душа за момичета, координируйте различни зони за парти с помощта на този златисто-розово цвете банер за детската душа, придайте на вашето парти особен характер и дайте приятни спомени за важен ден!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория