.

.

New
На фона на Стикер За Аквариум AMONIDA Стикер За Аквариума с водни Растения, Стикер За аквариум, Неотражающий тъмночервен Домашен Аквариум, Офис Аквариум (6130 см)

На фона на Стикер За Аквариум AMONIDA Стикер За Аквариума с водни Растения, Стикер За аквариум, Неотражающий тъмночервен Домашен Аквариум, Офис Аквариум (6130 см)

BGN 1.67

Налично
Налично

Не соскальзывайте при поръчка, просочившийся парцел лесно вспенивается, и мехурчета да не се появят (4) Свалям кътче на фона на защитно фолио, започнете стик след изравняване на фиксирано място и при наклеивании бавно нанесете равномерно усилие. 【СГЪСТИ ВОДОУСТОЙЧИВ】Сгъстено етикети, ярки цветове, не отразява светлина, водоустойчив, не изчезват. 【ОФОРМЯНЕ на ФОНА】 Създаване на прост и ефективен дизайн фон за аквариум с атрактивна тематика. 【ОФОРМЯНЕ на ФОНА】 Създаване на прост и ефективен дизайн фон за аквариум с атрактивна тематика.Ако при приклеивании формира балон на въздуха, можете да се разделяме до балона и отново се пръска отново да се залепи и се изважда. 【ЛЕСНА употреба】 Едностранно самозалепваща стикер със сигнал, лесно е залепен и лесен за използване.【ХАРАКТЕРИСТИКИ на материала】 е Изработен от висококачествен PVC материал, нетоксичен, без мирис, без петна от вода. След като паста ще е готова, ако водата не се изстъргва дочиста, лепило побелее, отслоится, высушится сешоар и ще продължи да се придържа точно. Почистете стъклената повърхност на обратната страна на аквариума, добавете във водата малко препарат (за намаляване на вискозитета на лепилото), спрей на стъклената повърхност (да не се пръска много) или избършете с влажна кърпа. 【Може да се намали при необходимост】 Стикер "Направи си сам", който ви позволява да изрежете си в съответствие с размера на вашия резервоар. След залепване използвайте гумен или докоснете, за да провери дали има почеса минерално мехурчета. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ на материала】 е Изработен от висококачествен PVC материал, нетоксичен, без мирис, без петна от вода.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория