.

.

New
Leyiyi 10x8ft Реколта Стая във Вътрешността на Фона на Европейската Рамка Френска Врата, Съвременен Замък Къща Циментова Стена Празно Сграда Снимка Фон Каубой Детски Ро?

Leyiyi 10x8ft Реколта Стая във Вътрешността на Фона на Европейската Рамка Френска Врата, Съвременен Замък Къща Циментова Стена Празно Сграда Снимка Фон Каубой Детски Рожден Ден Портрет Студио Подпори Винилови Тапети

BGN 3.33

Налично
Налично

Да го участък и за кратко да поставя нещо тежко по ъглите.(Забележка : фон не е водоустойчива). Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (3x5ft, 5x7ft, 6x9ft, 8x8ft, 10x10ft, 8x12ft, 8x15ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон на Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда. Фон поглъща светлина (да не се отразява, при заснемане на снимки ще бъде различен).ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха. Материал винил, не изчезва. Плътно да го цилиндрическим предмет. За : с различни размери за сватба, възрастни, деца, празнични партита, лични фон за снимки и т.Може да се използва във всеки случай, който желаете, например, за украса на интериора на апартаменти, къщи, например, лепене на тапети, пердета и т.Фонове Leyiyi за фотография Материал : Винил плат, материал от химическа тъкан Характеристики : Светопоглощающий, не отразява. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде повече от 1,2 метра по-Долу са показани начини за премахване на гънки 1. Топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладко.Освен това, много широкоформатни изображения могат да изглеждат малко по-назъбени.Ние приветстваме вашите коментари, за да можем да продължат да отговарят на вашите нужди и да ви предложи най-високото ниво на обслужване на клиентите.Моля, имайте в предвид, че калибрирането на цвета за всички компютърни екрани разнообразни.Цвят : За снимане на произход, трябва да се спазват дистанция.Без джобове Тип : Компютърни печат за реализъм.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста.Съдържание на пакета : 1x Винил плат за фотография (сгъваема) Забележки : 1.На този фон за снимки също могат да се използват за всички видове дейности, като например годишнина, парти, бал, банкет, среща, детски душ, църковна игра, булчински душ, рожден ден, портрет, което показва, сватба, създаване на видео в You Tube, фотография клонки, студийная стрелба, по всяко време, когато ви трябва.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория