.

.

New
MTMETY Фантастичен Неоновите Дисков Фон За парти по случай рождения Ден на 16, Голям Размер, Безшевни Фон, Подпори за Фотобудки (Vinyl-10x7 фута)

MTMETY Фантастичен Неоновите Дисков Фон За парти по случай рождения Ден на 16, Голям Размер, Безшевни Фон, Подпори за Фотобудки (Vinyl-10x7 фута)

BGN 20.41

Налично
Налично

, Като създаде ми? ♥ Свържете се с нас по електронната поща и да ни уведомите желания от вас размер / прическа, тогава можем да измислям за васАко трябва, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката.✈✈ Сега също са на разположение нови полиестерни материали.Бележки : Моля, при което е направена снимката спазвайте правилното разстояние.Ако случайно останат петна, не се притеснявайте, можете да го хвърли в пералната машина, като перат дрехите.Ние също така предоставят други по поръчка размери : 5x3ft, 5x7ft, 7x5ft, 10x7ft, 10x10ft и т.Тук ние ви предлагаме : -1 -Плътно се разточва патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред.Така че може да се сгъва. ★ Предимство : Лека, лесно да се съхранява и транспортира; цвят на реалистична, ясно изображение, моля, не избледняват, art ефектът е добър. ★ Размер на фонова тъкан (10x7 фута) Суровини са произведени от висококачествени полиестерни влакна, може да се използва повторно и безвредно за околната среда. -3-Опъвам го и се прикрепва към задната стойка за капки в продължение на 3-4 дни, тя също работи.Ако имате някакви въпроси или нужди, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение възможно най-скоро.Не стойте прекалено близо.Предоставяне на качествени продукти и услуги. ★ Гарантирано удовлетворение – Мощно заводское производството, поддръжка на частен производство по поръчка и на едро, бизнес, ценово предимство. ★ Сценарий за използване : Може да се използва за снимки, партита, сватби и всякакви събития за създаване на видеоклипове и фотосесии. -2-Топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.Можете да го персонализирате, и можете да добавяте към него име или думи благословии.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория