.

.

New
Супергерой спайдър-Тема честит Рожден Ден на Фон За Снимки 5x3 фута Червен Герой-Спайдърмен Снимка на Фона на Супергерой Супер Градски Торта Приказка Декор Банер Ст?

Супергерой спайдър-Тема честит Рожден Ден на Фон За Снимки 5x3 фута Червен Герой-Спайдърмен Снимка на Фона на Супергерой Супер Градски Торта Приказка Декор Банер Студиен Щанд Подпори

BGN 3.00

Налично
Налично

нАко се нуждаете от фонова кърпа или индивидуални решения за различни случаи, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Употреба : на фона на Тази тъкан може да се използва като душата на детето, детската душа, семейно събиране, почивка и партита по повод рождения ден, тематични партита, декорации, тапети, завеси, покривки за маса, аксесоари за дома и т. В пакета има само едно парче на фона.При необходимост прогладьте облегалката парна ютия, вместо на сухо, така че тя отново да стане гладка.Материал : Мек плат / Полиестер., КАТО ЛЕСНО ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ. (2) Използвайте парна ютия, за да загрее задната страна на продукта.Моля, проглаживайте при ниска температура. (1) на Него може да се окачи за няколко дни, за отстраняване на гънки.За да се улесни транспортирането, този продукт се сгъва, и по него се образуват гънки, но има начини за премахване на гънки.Цвят : Цвят на продукта, както е показано на фигурата. По-долу е малък начин за премахване на гънки : .Материал : Висококачествена мека плат / полиестер фон - добър материал. Може да има някои заломы, но можете да ги премахнете. Не, отразяващи светлината. Мек, за многократна употреба, моющийся, бръчки и лесно се изхвърлят, лесен за носене.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория