.

.

New
2740 бр. Блестящи Кристали AB, Кристали за Дизайн на Ноктите, Определени Страз с плоска обратна Страна, Стъклени Диаманти, Скъпоценни Камъни, Бижута за Бродерия с Дръжк

2740 бр. Блестящи Кристали AB, Кристали за Дизайн на Ноктите, Определени Страз с плоска обратна Страна, Стъклени Диаманти, Скъпоценни Камъни, Бижута за Бродерия с Дръжка за Нокти - (Цвят: Aurora)

BGN 15.69

Налично
Налично

и за декорация на ноктиПродавач на препоръчителните спецификации : 1. и украса ногтей2. Почистете повърхността на ноктите, намажете базов лак и нанесете на него. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.Можете също така да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички, боди-арт и т. Ако не сте доволни от продукт, моля, в срок от 14 дни след получаване на стоката и, моля върнете стоката в първоначалното им състояние. и за декорация на нокти. Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти. на ноктите, нанесете прозрачен горния слой. Почистете повърхността на ноктите, намажете базов лак и нанесете на него.Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти 3. Почистете повърхността на ноктите, намажете базов лак и нанесете го върху ноктите, пломбират прозрачен горния слой 4. Забележка : Кристали случайна форма и произволен размер, фотография, са дадени само за справка, по-реални картин3. на ноктите, нанесете прозрачен горния слой.Ние ще ви предоставим пълен набор от спецификата на продукта : Тегло : 300 g Количество : кристали Номер на модела : Кристали за дизайн на ноктите, Материал : стъкло, Брой фигури : едната единица на Произход : Китай Вид на продукта : Кристали и декорации за нокти Цвят страз : Кристали AB прозрачно злато, червени, черни кристали на дъното : плоски камъни за нокти форми : кръгли кристали декорации за нокти Материал : качествени стъклени кристали, Кристали Rhinestones Pixie за нокти функция : Дизайн на ноктите с ръце и кристали за декорация на нокти Показват, как да се използват камъни за нокти : Залепете кристали украса за ногтейстеклянные кристали предимство : Супер блестящи кристали за нокти скъпоценни камъни за ногтейназаказ друга форма и размер декорации за нокти : Да OEM ODM декорации за нокти и кристали.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория