.

.

New
LIFOOST 30 бр. Висулки за нокти под формата на кръст за Нокти-арт, 3D Луксозни Кристали, Бижута във формата на Кръст, Кристални Карамфил, с Фиксирана облегалка за Жени, Акр?

LIFOOST 30 бр. Висулки за нокти под формата на кръст за Нокти-арт, 3D Луксозни Кристали, Бижута във формата на Кръст, Кристални Карамфил, с Фиксирана облегалка за Жени, Акрилни Рисунки за нокти (Сребрист)

BGN 2.33

Налично
Налично

Моля, обърнете внимание, че лепилото е изключен добри са за продължителна употреба, и са удобни за съхранение.Метални декорации за нокти арт имат елегантен дизайн, който лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.Моля, обърнете внимание, че лепилото е изключен. висулки за нокти под формата на кръст, включват 3 стил кръст с различни модели, по 10 бр.Тези висулки-кръстчета за нокти са изработени от висококачествени алуминиеви, здрави и чисти скъпоценни камъни и перли придават на ноктите по-благороден и нежен вид.Съдържание на опаковката 30 бр.Лесен за нанасяне : Ключодържатели cross 3 D art nails лесно се нанася върху ноктите на краката.Всеки ключодържател е с кръстат бод за нокти има размери около 0,35 х 0,42 инча.Тези сладък окачване за нокти под формата на кръст са украсени с прозрачни скъпоценни камъни и перли, идеална за всички видове лак за нокти, изискан и красив.Поради това, че продуктът е малка, моля, пазете го далеч от деца.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория