.

.

New
X-Голяма Кутия за съхранение на обувки, 12 Опаковъчни Кутии за обувки От Прозрачна пластмаса, Штабелируемые Кутии за обувки с Капаци, Компактен Органайзер за обувки ?

X-Голяма Кутия за съхранение на обувки, 12 Опаковъчни Кутии за обувки От Прозрачна пластмаса, Штабелируемые Кутии за обувки с Капаци, Компактен Органайзер за обувки в гардероба, Контейнери за съхранение на маратонки

BGN 1.67

Налично
Налично

Не пропускайте този чудесен органайзер за обувки!Прозрачен дизайн ви позволява с един поглед да намерите подходящата обувки. купищата от прозрачна пластмаса, които могат да штабелировать, са идеални за съхранение на малки предмети за ежедневна употреба, те са лесни за намиране, без да отваряте.3 инча (дължина * ширина * височина), което съответства на мъжки размер САЩ 13 "и женския размер САЩ 14".Определено добър избор за вашия дом съхранение. ✅【Здрави и трайни】Дизайн по-големи дупки в задната част на организатор за обувки за кабинет осигурява циркулация на въздуха и предотвратява появата на специфична миризма.Размера на всяка кутия за обувки, на много голям размер е 14.Той вече повечето организаторите за съхранение на обувки, представени на пазара, което го прави по-подходящ за съхранение на маратонки.органайзер за обувки в гардероба.Можете да се запознаете с видео инсталация на страницата на продукта преди събрание. ✅【Размер на стоката】Штабелируемые купищата може да се поставят купчини до тавана, за да увеличите пространството. ✅【Експерт по съхранение】 Вие ще получите 12 штабелируемых контейнери за обувки, xl, всеки от които с прозрачен преден капак, вентилирани задния капак и конвертируеми футляром.Пластмасови кутии за обувки с капаци и могат да се използват за съхранение на футбол потници, бейзболни шапки, книги и играчки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория