.

.

New
Гел-лак за нокти Mobray Cat Eye, 6 цвята, розово, червено, синьо, магнитен лак за нокти, комплект с 1 магнитна пръчка, подаръци за дизайн нокти за жени, гелевый топ и основен с?

Гел-лак за нокти Mobray Cat Eye, 6 цвята, розово, червено, синьо, магнитен лак за нокти, комплект с 1 магнитна пръчка, подаръци за дизайн нокти за жени, гелевый топ и основен слой в комплект.

BGN 12.49

Налично
Налично

Опаковка : UV-магнитен гел-лак за нокти 6 различни популярните цветя "котешко око", 1 брГрижата за околната среда и здравето : това е Абсолютно нова, нетоксичная и безвредни смола, висококачествен гел с ниско миризма, добра устойчивост.При спазване на нашите указания, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти.Здраве и никакви стимули - като суровина ние използваме най-добрата смола.Моля, без колебание изпратете ни имейл, ако имате някакви въпроси.Обслужване на клиенти : 100% добро следпродажбено обслужване. Ъгъл на наклон на магнита друга, и на оптичен диапазон на друг.Ъгъл на наклон на магнита може да се регулира в зависимост от предпочитанията на магнита.Полезни съвети : Преди да нанесете, моля, уверете се, че ноктите напълно се полира, пречистени и не съдържат масла. магнитна пръчка и 2 бр. Не нанасяйте прекалено много базов слой, достатъчно е да се нанася с четка тънък основен слой, твърде много ще доведе до усадке гел и отслаиванию.Красиви нюанси популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието си!.Предпазва вашето здраве и красота - това е нашата отговорност. Не забравяйте да нанесете цветен слой тънък слой, ако цветът е по-светъл, нанесете 2-3 малкото тънък слой.Устойчив цвят - разумно оцветяване може да осигури отлично впечатление в рамките на 30 дни.И ние ще дадем препоръка за набиране на търпение, ако за първи път правите нийл-арт със собствените си ръце и с UV-гел-лак.Атрактивна малка малка бутилка - я носите със себе си и приемайте, където искате. Много е важно да лак не на централната банка на кожата или кутикуле, в противен случай това ще бъде лесно отклеить.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория