.

.

New
5 мл 3 Цвята Гел писалка за дизайн на нокти, Гел-молив за нокти от естествена смола, Една стъпка до довършителни гел-лак за дизайн на ноктите - (Цвят: зелен)

5 мл 3 Цвята Гел писалка за дизайн на нокти, Гел-молив за нокти от естествена смола, Една стъпка до довършителни гел-лак за дизайн на ноктите - (Цвят: зелен)

BGN 2.00

Налично
Налично

Вече не се нуждаят от гел-основа за нанасяне Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Може да се използва върху различни повърхности, като например пирони, хартия и други произведения на изкуството.Характеристики : 1.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 12,3 х 1,5 х 1,5 см/4,8 х 0,6 х 0,6 инча Тегло на опаковката : прибл.admin Account Id = 235425240. за създаване на собствен красив дизайн ноктите на пръстите на краката. Може да се използва както върху изкуствени нокти, така и естествени. Може да се използва върху различни повърхности, като например пирони, хартия и други произведения на изкуството. Подходящ за професионална или домашна употреба.Пратката включва : 1 * Гел химикалка за дизайн на ноктите Забележка : 1.Технически характеристики : Вид на продукта : Гел писалка за дизайн на ноктите Материал : Естествена смола, Допълнителен цвят : A303, A304, A305 Размер на продукта : прибл.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория