.

.

New
Makartt Твърди Гел за Изграждане на нокти, Лъскава Твърди гел за Изграждане на нокти 15 мл, Нелипкий Ръчно 3D Гел за Рязане на нокти, Гел за Лепене на Страз, се Изисква UV/Led ?

Makartt Твърди Гел за Изграждане на нокти, Лъскава Твърди гел за Изграждане на нокти 15 мл, Нелипкий Ръчно 3D Гел за Рязане на нокти, Гел за Лепене на Страз, се Изисква UV/Led Лампа за нокти Paradiso Kiss 4 в 1 Glux

BGN 1.00

Налично
Налично

Просто премахнете гелевый цвят, запълнете го, а след това се пристъпи към новия дизайн 【Лесно се】 Това твърди гелевый пълнител можете да теглите, подпилив.При добра подготовка на ноктите, той се оказва здрав, траен и се държи повече от 4 седмици. 【Полезна съставка】 не съдържа ГЕМА; без ВМА; без жестокост; Вегетариански; не причинява вреда на вашия естествен ноктите. - добре, отколкото на натрупването на върховете на ноктите.Чувството, че ти нищо не родиш на техните естествени нокти.НЕ се прилага върху отворени рани.Плътна текстура позволява лесно да се манипулира гелевыми ноктите и бързо изграждане на тях, не се придържа към ръцете или инструменти за нокти-арт.Не е толкова лесно да падне.Моля, съхранявайте на хладно място и да се избягва излагане на слънчева светлина или на друг ярка светлина, тъй като това е UV / led гел за нокти; преди да използвате прекарайте кожен тест.Спестяващ пари строителен гел за нокти за вашия професионален или ежедневна нийл арт. 【Здрав, гъвкав и издръжлив】 Този прозрачен прозрачен гел-лоло с пайети Paradiso Kiss hard gel за нокти създава добра отразяващ блясък и романтичен ефект на ноктите.Няма елементарно, каквито и да е остатъци.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория