.

.

New
Преносим маточната фен Hronta 5200 mah, Сгъваеми Врати вентилатор, Акумулаторна Батерия, Безлопастный на Шийката на вентилатор 3 степени, персонален вентилатор за охлажд?

Преносим маточната фен Hronta 5200 mah, Сгъваеми Врати вентилатор, Акумулаторна Батерия, Безлопастный на Шийката на вентилатор 3 степени, персонален вентилатор за охлаждане на 360 °, вентилатор без ръце, 4 моторни,

BGN 3.33

Налично
Налично

?【Модерен дизайн и преносима практичност】? на Шийката на фен Hrontaможет да освободи ръцете си, елегантен стил на игра ще ви даде стръмен вид, и можете да го носите със себе си в горещото време 2 БУТОНИ за управление на преден и заден вентилатор съответно, продължително натискане за 3 секунди за включване и изключване, кратко натискане за превключване на скоростите на вятъра : първото предаване - мек вятър / втора прехвърляне на естествен бриз / трета предаване-силен вятър. Батерии с голям капацитет капацитет 5200 mah осигуряват продължителност на работа-от 4 до 18 часа (в зависимост от различните степени).(Топли уши : не много подходящи за широчината на врата по-4,33 инча. ?【Ниско ниво на шум и комфорт】? Обновен преносим вентилатор без остриета Hrontaс тих мотор и екологично чисти звукоизолирующим материал на корпуса ефективно намалява нивото на шума и позволява да се насладите на хладен бриз, без да се притеснявате за шума.Комплектът включва маточната фен Hrontaохлаждающий, кабел за зареждане Type-C и инструкции.?【АКТУАЛИЗАЦИЯ 2023, 3 скорости и по-дълъг живот на батерията】? Преносими шийни фенове hrontaиспользуют литиево-йонни батерии с висока енергийна плътност и нисък процент на саморазряд.Идеален за работа на открито и закрито, фитнес зала, офис, косене на тревни площи, работа по двора, разходки в свободното време, шофиране, пътуване, къмпинг.В горната част на вентилатора, разположени на 4 светлинни индикатора : един индикатор за състоянието на зареждане, три други, за индикатор на нивото на зареждане на батерията, който ви напомня за необходимостта от предварително зареждане.Личен маточната вентилатор е с ергономичен дизайн, приятен за кожата и е удобно в чорап. ?【Дизайн USB-зареждане и светлинния индикатор】? Нашия маточната вентилатор, снабден с технология за бързо зареждане, за пълно зареждане на която се изисква само на 2,5-3 часа, а вграденият кабел за предаване на данни Type-C осигурява удобна зареждане по всяко време и на всяко място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория