.

.

New
SOLUSTRE Head Акумулаторна Фен Офис на Висящ Джоб-Годишният USB Вентилатор За Външно Охлаждане С Мини-Захранван От ръчно зареждане За Врата В Помещението Личен Домашен Въ?

SOLUSTRE Head Акумулаторна Фен Офис на Висящ Джоб-Годишният USB Вентилатор За Външно Охлаждане С Мини-Захранван От ръчно зареждане За Врата В Помещението Личен Домашен Въздух Лилаво Тенис на Маточната Каишка Ръчно Охладител

BGN 14.77

Налично
Налично

ПРЕНОСИМ горловина ФЕН - тя е с гладка повърхност, няма да боли ръката и шията -Зарядно устройство : шиен мини-вентилатор 5 В /0.ТЕНИС на ОХЛАЖДАЩ ВЕНТИЛАТОР - пътуващи в горещото лятно време, вземете го със себе си навсякъде.ЛИЧЕН ОХЛАЖДАЩ ВЕНТИЛАТОР - удобна конструкция за окачване на врата, леко тегло.Осъществяване на списък 1 х вентилатор 1 х USB кабел Характеристики -Цвят : лилаво годишният охлаждащ вентилатор-Капацитет на батерията : 1600 mah охлаждащ вентилатор огърлица-Тя е с гладка повърхност, няма да боли ръката и шията електрически вентилатор врата. -Материал : пластмаса, силикон шийката на фен -Размер : около 24,50 X18,15 X6,40 см /9,63 X7,13 X2 малък вентилатор за врата.Пътен вентилатор за колиета -3 регулируеми предаване, удобен и хладен, вие можете да промените скоростта на вятъра по свое желание.Описание на продукта Колие с вентилатор, захранван с батерии Е окачен вентилатор за врата, изработени от висококачествена пластмаса и силикон, устойчив и безопасен за използване. спортен маточната вентилатор за спорт, на открито, пътувания и т. - 3 регулируеми на предаване, удобни и прохладни, можете да промените скоростта на вятъра е по желание, като забраните на шийката на окачен вентилатор. на Ръчно фенове за пътуване.ЛИЧЕН ОХЛАЖДАЩ ВЕНТИЛАТОР - удобна конструкция за окачване на врата, леко тегло. -USB акумулаторна батерия, можете да зареждате го с помощта на захранване, контакти, лаптопа и т. -Малък размер, лек, можете лесно да го носите със себе си навсякъде, мини-фен на клипсе.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория