.

.

New
OUPARY Mouse Jiggler за преносими КОМПЮТЪР, механизъм за движение на мишката, Незабележим Вибратор, Джигглер без инсталиране на софтуер за драйвери, Имитира движението на м?

OUPARY Mouse Jiggler за преносими КОМПЮТЪР, механизъм за движение на мишката, Незабележим Вибратор, Джигглер без инсталиране на софтуер за драйвери, Имитира движението на мишката на компютъра, не можах да спя, USB-Джигглер

BGN 2.33

Налично
Налично

По този начин, той няма да бъде открит като недостъпни устройство 【100% необнаруживаемый】Когато устройството за преместване на мишката, свързано към порта на компютъра, тя се разпознава автоматично като обикновена мишка, а не на неизвестно USB-устройство, след като се свържете към вашия компютър.Необнаруженный механизъм за движение на мишката, когато сте кука устройство преместите мишката към USB порт на компютър разпознава нашето устройство като стандартен аксесоар.Ако при използването на каквито и да е проблеми с гаранция, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【НЕ ДАВА на КОМПЮТЪРА да заспи】 Разклащане на мишката имитира разклащане на мишката, за да си лаптоп също остава в работно състояние, като предотвратява преминаването на компютъра в режим на заспиване и заключване. Ако вашият компютър има пристанище C моля, изберете вида C. 【ЩЕПСЕЛА И да играе】 на Водача не се изисква, щепсела и да играе, след като устройството е свързано към вашия компютър, курсорът ще започне леко да мърдам, инсталиране на софтуер или драйвер не е необходим. 【Диапазон на използване】 Воблер за мишки, подходящ за предотвратяване на спящия режим на компютъра по време на срещи, в класната стая, за отговор на телефонни разговори и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория