.

.

New
Ботуши за кучета с Танци Флага на Скелета Suhoaziia, Удобни, здрави Обувки За кучета, нескользящая подметка, Ботуши за домашни кучета, 4 бр./Компл.

Ботуши за кучета с Танци Флага на Скелета Suhoaziia, Удобни, здрави Обувки За кучета, нескользящая подметка, Ботуши за домашни кучета, 4 бр./Компл.

BGN 13.49

Налично
Налично

【Безопасен и регулируема】 : Лесно се побира и се отстраняваТази обувки за кучета има широк разрез и два регулируеми колана за осигуряване на гъста засаждане, както и за сигурността на вашето куче през нощта. 【Размер】 : 2 (Д*Ш)2,4*1,8 инча, за 18 ~ 27 паунда; 4(Д*Ш)2,6*2.2 инча за 31 ~ 40 паунда;6(Д *Ш)3,0*2.Тази обувки за кучета ще запази крачетата на вашето куче сухи, топли и чисти в студените зимни месеци, за да кучето може да се играе без подуто измръзнало място. 【Материал】 : Полиестерен плат, кратък руно вътре за запазване на топлината, нескользящая подметка, мека и износостойкая, лека и удобна в чорап, подходящ за краката на кучето, при ходене и тичане не се страхуват от падане. 【Материал】 : Полиестерен плат, кратък руно вътре за запазване на топлината, нескользящая подметка, мека и износостойкая, лека и удобна в чорап, подходящ за краката на кучето, при ходене и тичане не се страхуват от падане.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете вашите мнения, ние ви обещаваме да ви отговори в рамките на 24 часа и да ви предоставим най-доброто обслужване.Благодаря, че дойде в магазина ми, и приятно пазаруване!.Тази обувки за кучета има широк разрез и два регулируеми колана за осигуряване на гъста засаждане, както и за сигурността на вашето куче през нощта. -Високо качество : Обувки за кучета са с високо качество и здрава подметка, за да се гарантира, че те са готови за вашето приключение.0 инча,за 74 ~ 88 килограма.2 инча за 31 ~ 40 паунда;6(Д *Ш)3,0*2.Обувки за кучета Suhoaziia, нескользящие издръжливи обувки за кучета на открито, обувки за малки, средни и големи кучета, 4 бр. 【Дизайн】 : Обикновена отразяваща дизайн от изкуствена кожа велкро, модерен и ультрамодный, разнообразни щампи са удобни за избор на стилове в съответствие с различните породи кучета, че кучетата не се страхуват от едни и същи стил, че и другите на пътя, модерен и практичен. 【Дизайн】 : Обикновена отразяваща дизайн от изкуствена кожа велкро, модерен и ультрамодный, разнообразни щампи са удобни за избор на стилове в съответствие с различните породи кучета, че кучетата не се страхуват от едни и същи стил, че и другите на пътя, модерен и практичен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория