.

.

New
HANABASS Стенен Държач за Ножче Регулируема Поставка Кърпа, Хавлия Монтиране на стена Закачалка За дрехи 6шт Самозалепващи Закачалка За Самобръсначки Държач За Душ За?

HANABASS Стенен Държач за Ножче Регулируема Поставка Кърпа, Хавлия Монтиране на стена Закачалка За дрехи 6шт Самозалепващи Закачалка За Самобръсначки Държач За Душ Закачалка За Самобръсначки Поставка За Самобръсначки

BGN 5.64

Налично
Налично

КУКИ за бръснене за душ - Специален дизайн и изящна изработка производство - Подходящ за матово стъкло, гладко стъкло, мрамор, дърво за боядисване със спрей, плочки, гладък метал и т.КУКИ за бръснене за душ - Специален дизайн и изящна изработка производство.КУКА за душ - идеалното решение за ежедневно бръснене, съживете ежедневния опит за бръснене с помощта на нашите притежателите за бръсначи и четки. - Монтаж без пробиване, силен тегло лагер, трайно монтиране към стена, здрав и стабилен кука за притежателя на бръснач. инсталиране без пирони, без вреда за стена.ДЪРЖАЧ за ножче на присоске - помага да се излъчва самобръсначка, запазвайки я суха и чиста.Описание на продукта Държач за четка за зъби, за да бръснач идеята за Ден на бащата, Ден на Св. - Ширина и плътност може да се регулира в зависимост от размера на куката, за да бръснач. най-добрият заместител на вашата стара, счупена бръснач;.Пратката включва 6 х стенни притежателите за самобръсначки Характеристики - Цвят : черен, бял допълнителен държач за ножче за душата.Безшевни лепкава кука-Този скоба за самобръсначка е подходящ за използване в банята, кухнята, спалнята, хола , консервиране на банката за самобръсначка, USB-кабел за трансфер на данни, ключ,.САМОЗАЛЕПВАЩИ ленти за вилици и ги лесно проржаветь. инсталиране без пирони, без вреда за стена. - Материал : притежателите на кабели ABS. - Размер : Около 7,50 X5,50 X3,00 см /2,95 X2,16 X1,18 инча държач за ножче за душата.Безшевни лепкава кука-Този скоба за самобръсначка е подходящ за използване в банята, кухнята, спалнята, хола , консервиране на банката за самобръсначка, USB-кабел за трансфер на данни, ключ,.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория