.

.

New
изпратени косата Къси Директни 4 * 4 Боб Човешки Косъм Перуки На Дантели Перука за Жени с Коса на Бебето Бразилски Перуки От Девствени Коса Избелени възли 130% Плътнос?

изпратени косата Къси Директни 4 * 4 Боб Човешки Косъм Перуки На Дантели Перука за Жени с Коса на Бебето Бразилски Перуки От Девствени Коса Избелени възли 130% Плътност на Естествения Цвят на 10 инча

BGN 47.00

Налично
Налично

Изпратени коса, марка, достоен за доверие в Съединените ЩатиЕднопосочен косата с пълна епидермиса.С нашите коса вече не е нужно да страдат от заплитане на косата, Вече не е необходимо да преживяваме момент на загуба на коса.Голям резерв в САЩ, в подкрепа на директна доставка, доставка в цялата нощ. Леко вспеньте коса и изплакнете ги с вода движения надолу 5.Всички косми отиват в една посока, мека, гладка и с естествен блясък.Перуки с дантела отпред, горе швейцарско дантела отпред, добър дизайн, минимална загуба. Моля, изчакайте, докато вашият продукт е в основата изсъхне, преди да са го вържете.С нашите косата ви вече не трябва да страдат от заплитане на косата.Това е лесно да навреди на косата ви и ще доведе до загуба във влажно състояние.И вие можете да промените стиловете на косата, например, вълнообразни, всички стилове, които харесвате. Преди прането леко срешете косата, за разнищване на 3.Изпратени косата осигуряват конкурентни цени на всички изделия от човешки коси, снопчета коса, кружевную закопчалка, дантелени предната перуки, пълни с дантела перуки.Не е суха, не секущиеся Част от косата : Средна част на Текстура : права Цвят : натурален Плътност на цвета : 130% Дължина : 10 "-14" Функция : Може да се оцвети, правят се префасонира. Ние ви препоръчваме измиване на главата два пъти седмично и 2. 3 различни плътност 130%, 150%, 180% по ваш избор.Можете да боядисате косата си в различни цветове. Използвайте САМО меки овлажняващи шампоани и не злоупотребяват с тях прекалено 4.За изпратените косата : 1. Забележка : След измиване с шампоан, моля винаги се няколко пъти ополаскивайте косата си с чиста вода.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория