.

.

New
ШОУ за ТАЛАНТИ 4x4 Дълги Къдрави Перуки От Естествена Коса На Дантели, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, HD Прозрачни Перуки На Дантели, Предварително ?

ШОУ за ТАЛАНТИ 4x4 Дълги Къдрави Перуки От Естествена Коса На Дантели, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, HD Прозрачни Перуки На Дантели, Предварително Выщипанные С Детски коса 150% Плътност, Естествени

BGN 3.00

Налично
Налично

3Защото Това е Вредно за Косата. Естествената линия на растеж на косъма. Ако купувате водната завивку, дълбока завивку или ронлива завивку, след това за запазване на красотата на косата е много полезно да се поръси с косата вода (още по-добре е да добавите малко меко масло или балсам за коса на дъното).Внимателно измийте ръчно с мек почистващ препарат или шампоан.Сложи перука в купа или мивката с хладка вода.Моля, направете повторно полагане или красьте и обесцвечивайте колкото се може по-рядко.Може да се направи къдрене (на апарат), къдри, обезцветяване, боя, след това използвайте балсам за коса.Предварително выщипывается детски коса.Това много добре може да удължи живота на косата. Преди измиване на срешете перука четка, премахване на всички килими. Дайте парику от човешки косъм, за да изсъхне на въздух на стойка за перука, тъй като това е най-внимателно се отнася до косата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория