.

.

New
XZGDEN Перуки Перука на Косата Обемна Вълна от Човешки Косъм Човешки Косата на Перука на Косата 6x6 Завързана Перука 6x6 Закриване на Перука Прозрачен Дантелен Бразилск?

XZGDEN Перуки Перука на Косата Обемна Вълна от Човешки Косъм Човешки Косата на Перука на Косата 6x6 Завързана Перука 6x6 Закриване на Перука Прозрачен Дантелен Бразилски Перука с приключването на Перука, Завързана Бразилски

BGN 21.40

Налично
Налично

всички видове перуки са от 100% човешка коса, съвместими с вас по избор : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 5x5 / перуки 6x6, преки, обемна вълна, на вълната на водаВие не рискувате да опитате.когато, без мирис.Бесклеевые перуки : Перуки, изработени от човешка коса с расческами и регулируеми джапанки, лесно се поставят.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота.Нашата фабрика има 20-годишна история за обработка на коса, и при нас работят хиляди професионални работници.Дължина на перука : 12-26 дюймов4.За нашия марка : имаме собствена фабрика за производство на косата.Висок стил : обемна волна8.Бърза доставка : гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. можете да използвате нашите перуки, изработени от 100% човешка коса като подарък.Надяваме се, че нашите продукти винаги ще бъдат с вас Описание на продукта Ние сме фирма, ориентирана към нуждите на повечето перуки.копринена, мека, не спутывается, не добри.Надяваме се, че нашите продукти ще бъде винаги с вас.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина и др. Структурата на перука : 100% човешка коса на девствена клас на косата 8А2.??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Харесва това ? Добър перука, толкова съм изненадана, че го носеше в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си.Перука от естествена коса на дантели 6x6, пряка човешка коса. Перука от човешка коса на дантели 6x6, може да се боядисват, се избелва, да се отделят, къдри, изправяне и подредят така, както на вас ви харесва. Цвят на косата : естествен черный3.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина.Богат опит и строг контрол на качеството позволяват на нашите продукти е най-добре отговарят на вашите изисквания.Надявам се, че всички ние ще бъдем приятели и ще ви помогнем един на друг.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория