.

.

New
Покани, Картички за Рожден ден на батут WUINCK Jump, Покани за тематични партита Нека да скачат и да играят за деца, момчета и момичета, Аксесоари за партита, 20 Покани в пл?

Покани, Картички за Рожден ден на батут WUINCK Jump, Покани за тематични партита Нека да скачат и да играят за деца, момчета и момичета, Аксесоари за партита, 20 Покани в пликове - 0008

BGN 47.71

Налично
Налично

Размер : Всяка пригласительная карта е с размер 4 х 6 инчаРазмер : Всяка пригласительная карта е с размер 4 х 6 инча.Дизайн : покани извършва с помощта на двустранен печат, изпълнени с любов и творчество. елегантен и стилен външен вид, идеални удобства за празнуване на рожден ден!.Материал : тези картички са изработени от висококачествена хартия, трайни и устойчиви на петна, толстой, на която лесно да се пише.Опаковка : Пълен комплект - опаковка от 20 покани + 20 Пликове.Дизайн : покани изпълнени двустранен печат, изпълнени с любов и творчество. елегантен и стилен външен вид, идеални удобства за празнуване на рожден ден!.Опаковка : Пълен комплект - опаковка от 20 покани + 20 Пликове.Материал : тези картички са изработени от висококачествена хартия, трайни и устойчиви на петна, толстой, на която лесно да се пише.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория