.

.

New
Синя Покривка с участието на Мандала в Бохемски стил, Водоустойчив, за Кръгла/Правоъгълна/Овална/Квадратна Покривка 60x120 см, Лятна Покривка в стил Бохо, Лимон-Цветя-?

Синя Покривка с участието на Мандала в Бохемски стил, Водоустойчив, за Кръгла/Правоъгълна/Овална/Квадратна Покривка 60x120 см, Лятна Покривка в стил Бохо, Лимон-Цветя-Жълто Покривка за Падането на Душата на Детето,

BGN 19.20

Налично
Налично

3Пратката включва : 1 бр.Фон или кутията за масата -Използвайте го като капачки за тапети, лепене на тапети или декоративен фон за обитаван от духове къща за кухня, трапезария, пикник, къмпинг или на игралната площадка. Качество на услугата : При нас е ценно, уважение, приятелско обслужване. правоъгълни скатертейпоДробнее за продукта : Материал : Полиэстерпримечания : 1. При ръчно измерване е позволено леко отклонение в размер на. Цвят може леко да се различават в зависимост от дисплея на екрана.Да предоставим на нашите Клиенти Висококачествени Продукти - това е Нашата Мисия и Чест.Универсална покривка за кръгли маси : Чудесен избор за сватби, рождени дни, детски душ, на шведска маса, на банкет за Деня на благодарността и коледна вечеря.Нов и практичен дизайн.Висококачествен материал : 100% полиестер, който се отличава с издръжливост, водонепроницаемостью и лесно почистване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория