.

.

New
Правоъгълна Клетчатая Покривка HENLY, Водоустойчиви, Устойчиви На петна Клетчатая Покривка от Буйволиной на кожата, Моющаяся, Протираемая Клетчатая Покривката за пи

Правоъгълна Клетчатая Покривка HENLY, Водоустойчиви, Устойчиви На петна Клетчатая Покривка от Буйволиной на кожата, Моющаяся, Протираемая Клетчатая Покривката за пикник и къмпинг (60 x 84 инча, Златисто-бяло)

BGN 9.99

Налично
Налично

Комплектът включва 1 черно-бяла клетчатая покривка с размер 60 на 120 см 3, в черно-червена клетка.Широко се използва : Тази златисто-бяла клетчатая покривка са отлични за пикник, барбекю, къмпинг, сватби, партита по повод рождения ден, на ресторант, на шведска маса, Деня на благодарността и Коледа. 2, в червено-бялата клетка.Материал : Тази покривка в клетка от бъфало е изработена от 100% полиестер (боядисани прежди), има водостойкую повърхност с клетчатым шарките (3 на 3 см. 4, в синята и бялата клетка.ШИРОКО се използва : Тази златисто-бяла клетчатая покривка са отлични за пикник, барбекю, къмпинг, сватба, рожден ден, на ресторант, на шведска маса, Деня на благодарността и Коледа.ЛЕСНА ГРИЖА : Това множество клетчатая покривка не се колебае и не оставя петна, може да се пере като в машинно, така и ръчно пране в студена вода, в щадящем режим и се глади при ниска температура.Материал : Тази покривка в клетка от бъфало е изработена от 100% полиестер (боядисани прежди), има водостойкую повърхност с клетчатым шарките (3 на 3 см.ЦВЯТ и размер - Тази вытираемая клетчатая покривка има голямо разнообразие от размери и цветове : 60x84 инча, 60x104 инча, 60x120 см и кръгла 60х60 см.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Комплектът включва 1 черно-бяла клетчатая покривка с размер 60 на 120 см. • Здрави и пыленепроницаемые • Функционални и декоративни покривки за маса • идеални за сватби, партита, пикник и банкет • на Разположение правоъгълните покривки с различни размери. 1, в черно-бялата клетка. • Сверхмягкая, без бръчки и петна, не избледнява.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ : Тази клетчатая покривка е водоустойчив, така че с нея е много лесно да избършете всички пролитые течност.Изсушава се в перална машина при ниска температура. 3, в черно-червена клетка.• Водоустойчивост и устойчивост на петна • За продължителна употреба може да се пере в машина, така и на ръчно измиване. • Идеален за вътрешна и външна употреба • 30-дневен услуга за връщане на парите за гарантиране на качеството.ШИРОКО се използва в помещенията за кухня, маса за хранене, торцевого на масата, журнального масата, картите на масата, на масата на открито, на пикник, барбекю, къмпинг, барбекю, ферми, плажа, фермерска къща от Специални събития : бюфети, банкети, жилища, хотели, ресторанти Фестивал, Коледа, Деня на благодарността, рожден Ден, парти, за Хелоуин.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория