.

.

New
LBAYOHO 4 Опаковки Покривки 60x102 инча от полиестер за правоъгълни маси с размер 6 метра, Устойчив на петна и бръчки Моющаяся кърпа за сватбени тържества, коктейли или към

LBAYOHO 4 Опаковки Покривки 60x102 инча от полиестер за правоъгълни маси с размер 6 метра, Устойчив на петна и бръчки Моющаяся кърпа за сватбени тържества, коктейли или къмпинг (Черен)

BGN 1.67

Налично
Налично

Покривката покрива 6-инчов маса от слама, 15 инча, тази правоъгълна покривка е подходяща за защита и декорация на маса; Бели правоъгълни покривки за маса с извити ръбове и тънки шевове осигуряват елегантен външен вид и не пропускат конци. 【Покривка за по-голямо прилагане на】 : Във всяка опаковка 4шт черна полиестерна покривки 60x102. 【Изящна изработка】 Нашите бели ленени покривки за маса са изключително здрави.Тази устойчива правоъгълна покривка дължина 102 инча и ширина 60 см бял цвят на правоъгълна маса с височина 6 метра. 【Висококачествени полиестерни покривки】 100 процента полиестерен плат за тази правоъгълна покривка дължина от 6 фута, с елегантен подшитыми ръбове и безпроблемна конструкция, устойчива към избледняване, петна и бръчки, лесно защитава вашите маси и мебели от драскотини, петна и слънчевите лъчи, а също и краси вашите маси и е подходящ за масата за хранене случаи;. Ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на. 【Лесен за】 Тази мека покривка от полиестер лесно да се чисти, да се мие, като на пишеща машина, така и ръчно.Тази устойчива правоъгълна покривка дължина 102 инча и ширина 60 см бял цвят на правоъгълна маса с височина 6 метра.Не използвайте выцветающие оцветители, за да се цветове покривки са останали живи и реалистични;. Може да бъде Железен.Покривката покрива 6-инчов маса от слама, 15 инча, тази правоъгълна покривка е подходяща за защита и декорация на маса;. 【Е подходящ за вътрешна и външна употреба】Тази правоъгълна покривка, подходящи за ежедневна употреба и партита класическа черно-бяла, отговаря на атмосфера за всички случаи на живота, отличен избор за сватбени тържества, партита, на банкет, на детската душа, на празниците, на пикник, барбекю на хотелско, ресторантско, кетъринг, кафенета, вечери, коктейли и къмпинг. Може да се пере в машина, така и на ръчно измиване.Моля, не отбеливайте.Моля, не отбеливайте.Като надежден продавач, ние ще ви дадем задоволително следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас;. 【Лесен за】 Тази мека покривка от полиестер лесно да се чисти, да се мие, като на пишеща машина, така и ръчно. 【Е подходящ за вътрешна и външна употреба】Тази правоъгълна покривка, подходящи за ежедневна употреба и партита класическа черно-бяла, отговаря на атмосфера за всички случаи на живота, отличен избор за сватбени тържества, партита, на банкет, на детската душа, на празниците, на пикник, барбекю на хотелско, ресторантско, кетъринг, кафенета, вечери, коктейли и къмпинг.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория