.

.

New
PAKOKULA 4-Light Black Farm Полилей, Железен Фенер, Окачен Лампа, Селски Клетка, Висящи осветителни Тела Промишлени осветителни Тела за Фоайе, Кухня, Островен Трапезарията, Ант?

PAKOKULA 4-Light Black Farm Полилей, Железен Фенер, Окачен Лампа, Селски Клетка, Висящи осветителни Тела Промишлени осветителни Тела за Фоайе, Кухня, Островен Трапезарията, Антрето, Коридора

BGN 28.33

Налично
Налично

71"H 4 лампи достатъчно, за осветяване на вашия дом и стане център на внимание в къщата.Форма на осветителното тяло е вдъхновена от култови улични маслени фенери. 【Лесна инсталация】 Тази farm полилей идва с всички инструменти, уреди и инструкции за монтаж.Покритие на осветителното тяло : Черен.Висококачествена желязна матово черно покритие дава възможност да комбинирате различни стилове. 【4 Гнездо за крушка с нажежаема жичка E12】За висящи осветителни тела в трапезарията се изисква 4 крушки на базата на E12 / candelabra, съвместими с лампи с нажежаема жичка, LED, КФЛ и халогенни с мощност не повече от 60 Вата за всеки, но се препоръчва да се използват 40 W (крушки в комплект не са включени); Напълно се уреждат при използване на съвместим диммера.Мощност : На една крушка трябва максимум 60 W, се препоръчва 40 Вата.Може да се използва широко в помещенията, особено в кухни, трапезарии, дневни, въвеждане на проходите, коридорите, холлах или барове. 【100% гаранция за】 PAKOKULA предлага 12 месеца професионална послепродажной подкрепа за всяка лампа, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или изисквания, когато вие ще получите нашата полилей от черно желязо.Тип на крушката : 4 лампи E12 (лампа в комплекта не са включени). Напрежение : 110-120 Век Подвесная полилей Кейдж, съвместима с led крушки, лампи Едисон, лампи с нажежаема жичка, КФЛ и халогенни.Тази лампа може да се регулира на желаната дължина, максимално допустима височина на окачване е 29,52 сантиметра от тавана. 【Ретро дизайн фенер】 Нашата полилей за лобито има правоъгълна рамка, подобна на клетка птица, с отворени централните бази свещници. Нашият окачен лампа-фенер е изпълнен в стил фермерска къща и е геометричен външен вид.Не се колебайте да добавите в кошницата, за да украсят своя дом, например, коридор, балкон, спалня, трапезария, коридора, кухнята, бар.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория