.

.

New
lrsbdsrl Модерни Декорации за дома, Комплект постелки за баня от 3 теми, Плажен модел под формата на раковини и морски звезди, Синьо, Нескользящий Подложка За вана/U-Обра?

lrsbdsrl Модерни Декорации за дома, Комплект постелки за баня от 3 теми, Плажен модел под формата на раковини и морски звезди, Синьо, Нескользящий Подложка За вана/U-Образна Контурный мат/Калъф за капак, Коледа, Лятото

BGN 1.00

Налично
Налично

【ДИЗАЙН в стил CUTOMIZE】 - Стилен персонализирани дизайн на шарката за баня да изглежда по-артистично и красивоНескользящая гумена подложка ще осигури безопасността на вас и вашето семейство.Нескользящая гумена подложка ще осигури безопасността на вас и вашето семейство.Ние предлагаме индивидуално обслужване, ако искате да отпечатате вашите собствени снимки на корицата, моля, свържете се с нас преди да купите.【Предпоставка включва】-Комплект от 3 теми, в това число 1 подложка за баня (19,29 "x 31,1") + 1 контурный мат (15,35 "x 19,29") + 1 капак за тоалетна (13,58 "x 17,51"). 【Различни дестинации】- Нескользящий малко килимче за баня също е подходящ за кабинет, на входната врата, хол, баня, кухня, спалня, коридор, тераси, офиси и т. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】- Изработен от 100% сверхмягкого полиестер. Идеалният избор за индивидуална украса на дома. 【Характеристики】- Нетоксичен, без мирис, без възможности за избор, не е лепкава, изчезва в пералня, не избледняват, устойчив на абразия, не остарява.LRSBDSRL винаги се стреми да подобри вашите впечатления от постелки за пода в банята. 【ДИЗАЙН в стил CUTOMIZE】 - Стилен персонализирани дизайн на шарката за баня да изглежда по-артистично и красиво.В този набор от включени голяма подложка за пода, който може да отговори на всички ваши фантазии за ковриках за баня.Ние предлагаме индивидуално обслужване, ако искате да отпечатате вашите собствени снимки на корицата, моля, свържете се с нас преди да купите.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория