.

.

New
джан Нескользящие Абсорбиращи Луксозни Меки Постелки за баня, килим за баня от най-добрите влакна За Машинно пране-Шампанско 80x120 см (31x47 инча)

джан Нескользящие Абсорбиращи Луксозни Меки Постелки за баня, килим за баня от най-добрите влакна За Машинно пране-Шампанско 80x120 см (31x47 инча)

BGN 30.33

Налично
Налично

To Масажирайте краката си, когато се върнете 3 100% гаранция за връщане на парите : Ако не са доволни от стока, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви възстановим 100% от парите, без въпроси.МЕК ВПИТЫВАЮЩИЙ подложка ЗА БАНЯ : В нашата подложка за баня, изработен от плътен микрофибър, удобно да стъпвам, тя абсорбира вода боса и изсъхва бързо, оставяйки на останалите участници в чист подложка за вана и пода в банята.защо Ви трябва подложка за баня? 1.За да Блокират Всяка прах 4.To Украсете Вътрешната среда 2.Защото тя изсъхва бързо, овлажнява и бактериите не могат да се размножават, така че тя ще запази хигиена на вашия тоалетна, не е нужно да се притеснявате за вредните бактерии. супер мек и комфортен микрофибър на предната страна, масаж на крака по цял ден. лесно почистване-може да се пере в машинно пране в хладка вода с мек почистващ препарат.Не се притеснявайте, че от него могат да се отделят влакна, той наистина е лесен за използване и грижи.защо избра точно нас? 1. различни цветове по избор, подходящ за всяко място в стаята си.Добре абсорбира влагата : Качество на продукта, е наш приоритет повече никакви мокри постелки на пода в банята, просто дръж или недейте да изсъхне!Нашият подложка за пода в банята е плюшено дизайн за допълнителна попиваща способност. Покрити с мека и удобна микрофиброй, масаж на краката всеки път, когато стъпваш в нея.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория