.

.

New
Силиконов Калъф-подложка с покритие ANGENIL за Изправяне на Коса, Професионални Плойка за Плажната на вълна 2 в 1, Титаново-Керамични Утюжок, Пръчка маша, Маша за Гладен?

Силиконов Калъф-подложка с покритие ANGENIL за Изправяне на Коса, Професионални Плойка за Плажната на вълна 2 в 1, Титаново-Керамични Утюжок, Пръчка маша, Маша за Гладене за коса, Хранителни Силикон, Розов

BGN 0.67

Налично
Налично

Той е гъвкав, а вълнообразни текстура предотвратява подхлъзване инструментиВсички типове коса.Сигурна защита на вашия щанд. ?【Топлоустойчива за защита на】 огнеупорни силиконови подложка за салон може ефективно да се предотврати изгаряне на плота от наранявания, причинени от прегряване на отоплителни инструменти. ?【Противоскользящий дизайн】 Уникална вълнообразни шарки термостойкой капачки токоизправител предпазва си инструменти за горещите коса от подхлъзване по време на заснемане на повърхността. ?【Удобен и гъвкав】 Огнеупорни калъф с гъвкава и удобна переноской осигурява сигурно съхранение на вашите горещи инструменти за косата веднага след употреба. защита от автоматично изключване захранване за 60 минути.Скрутите Турмалиновое Керамично желязо на 1 инч. защита от автоматично изключване захранване за 60 минути.Здраве и околната среда.Всички типове коса.Безопасен и огнеупорни.Турмалиновый Керамични желязо с дължина 1 сантиметър. ?【Топлоустойчива за защита на】 огнеупорни силиконови подложка за салон може ефективно да се предотврати изгаряне на плота от наранявания, причинени от прегряване на отоплителни инструменти.Силиконов тампон лесен за почистване, просто я изплакнете с вода.Идеално за пътуване. ?【Многофункционалност като подложка и своята практика】 2 начина да се използва като подложка и своята практика за изправяне на коса и плойки, удобен за държане и съхранение на гореща инструменти за оформяне на косата за безопасно носене на ръка, без да се чака за охлаждане.Идеален за пътуване и за съхранение.Универсален дизайн.Диапазон на устойчивост на топлина от -40 ° С до 482°C. ?【Безопасността и опазването на околната среда】 Подложка е изработена от хранително-силикон, без токсични вещества и мирис, който е безопасен и безвреден за околната среда, а също така има добра еластичност, предотвращающей появата на драскотини или scuffs.Всички типове коса. ?【Противоскользящий дизайн】 Уникална вълнообразни шарки термостойкой капачки токоизправител предпазва си инструменти за горещите коса от подхлъзване по време на заснемане на повърхността.Сигурна защита на вашия щанд. ?【Безопасността и опазването на околната среда】 Подложка е изработена от хранително-силикон, без токсични вещества и мирис, който е безопасен и безвреден за околната среда, а също така има добра еластичност, предотвращающей появата на драскотини или scuffs.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория