.

.

New
Hicello 5 бр. уши за глави тример за трева, резервни части за машинката за струните, разнообразни аксесоари за закрепване, съвместими с Troy-Bilt, Занаятчийска и др. Използва

Hicello 5 бр. уши за глави тример за трева, резервни части за машинката за струните, разнообразни аксесоари за закрепване, съвместими с Troy-Bilt, Занаятчийска и др. Използва се в Градини и селското стопанство.

BGN 3.00

Налично
Налично

【Широко приложение】 Универсални капси за триммерной глави имат отлична съвместимост, са подходящи за повечето марки, заместват Troy-Bilt, Занаятчийска и т. същите електрически вериги, за триммерной главата, моля, потвърдете брой при получаване на стоката. 【Добър избор】 5 бр. 【Размера на продукта】 Отвор за главата на машинката - добра практичен аксесоар, лесен и удобен заместител. капси за триммерной глави са удобни и преносими и могат да работят добре в най-различни случаи.Моля, не се колебайте да се свържете за консултация, ако имате някакви въпроси.Външен диаметър на 0. 【Осъществяване списък】 Определени линии за триммерной главата Hicello включва 5 бр.55 инча (14 mm), вътрешен диаметър 0,17 инча (4,3 мм).【Материал премиум-клас】 отвор на главата подстригване произведени от висококачествен метал, който притежава характеристиките на висока якост и твърдост. са Перфектни аксесоари за вашата градина или използване в селското стопанство.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория