.

.

New
Cabilock 2 бр. Държачи За Съхранение, Инсталирани На Декоративни като всмукване на Стенни Рафта, на Планк За поставяне на Мивки, Сиво Скрийнсейвър, Домашни Чиния, Постав?

Cabilock 2 бр. Държачи За Съхранение, Инсталирани На Декоративни като всмукване на Стенни Рафта, на Планк За поставяне на Мивки, Сиво Скрийнсейвър, Домашни Чиния, Поставка За Душ, Чаша, Сиви Пластмасови Шкафове, Контейнер

BGN 3.33

Налично
Налично

Държач за тоалетна сапун : Изработен е от качествени материали, високо качество на изработка и устойчив на ръждаДържач за засмукване на сапун : В процеса на външно боядисване той осигурява гладко шлифоване, така че да не се плъзга.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение Характеристики-Тази кутия за сапун суха сапун и ще го предпази от намокания.Държач за сапун в банята : Той е отличен за това на притежателя на сапун в домашната си баня, а също така може да се използва за усвояване на ключове и други предмети, които можете да прикачите магнит.Информация за стоки Титуляр за засмукване на сапун Безопасно за защита на околната среда.Магнитен държач за сапун : Красив и елегантен, модерен дизайн идеално се съчетава с вътрешни пространства. кутия за сапун Вашата препарат за съдове заема много място и винаги става прекалено влажна след употреба на сапун?Ако искате да съдържа банята си в ред и чистота, този магнитен държач за сапун - точно това, което ви трябва.Кутия за сапун : без повече мръсни кичури сапун на маса, създавайки за вас опрятное пространство в банята.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория