.

.

New
LUXAZA 6 бр. Комплект Сенки за очи, Блестящ И Матиран Неутрално Молив За Сенки за очи, Перламутрово-Розов Крем Молив За грим, Устойчив Изсветлител За очите, Определени Х?

LUXAZA 6 бр. Комплект Сенки за очи, Блестящ И Матиран Неутрално Молив За Сенки за очи, Перламутрово-Розов Крем Молив За грим, Устойчив Изсветлител За очите, Определени Хайлайтеров За Грим

BGN 12.59

Налично
Налично

Въпрос : Колко дълго може да продължи?О : Не излизат извън дължина на нокътя (0,4 инча / 1 см). Въпрос : Лесно ли му се стопи?.Лесно, когато се прилага, лесно след нанасяне.Чудесна опаковка го прави идеален подарък за член на семейството или приятел на Хелоуин, Ден на благодарността, есенен фестивал, Коледа, Нова година, рождени Дни, годишнини, Св.О : Ние проверихме температура устойчиви опаковки при температура 194-248 ° С (90-120 ℃), и пръчици за сенки не расплавились.?【Най-новите червеникаво-кафява пръчка за сенки】 - вдъхновена от "Maple Leaf", включително перлено розово бяло, кафяво, цвят на шампанско, неутрален кафяв, блестящо червено, персиково-бежово и бордо. Въпрос : дали тя Е водоустойчива?. ?【Мек и крем, се нанася лесно】- нанася се гладко като коприна, без бучки, пропуски или размазывания, идеален за даване на форма, перушина и даване на дефиниция, като се крият естествен вид, за да търсят по-млад!.От топли до хладните кремави сенки за очи може да се използва за създаване на неутрален ежедневния грим, опушен, страстен послевкусия.Просто опитайте, правете повече комбинации и се наслаждавайте на веселие. Въпрос : Как да се предотврати повреда?.Отговор : Обикновено трае повече от 12 часа, но влиянието на външни фактори : преки слънчеви лъчи в продължение на дълго време, често миене с вода, вытирание хартиени кърпи. Отговор : Той е водоустойчив. ?【Шестостенни тръба за ефективно и комфортно грим】 Му е по-удобно да се съхраняват при нанасяне на грим, което улеснява грим на очите и значително подобрява впечатлението от грим.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория