.

.

New
Muior 6 бр. на Квадратен Щипки За Коса, 2 Инчов Малки Мат Скоби-Нокти За Плътна, силна Фиксация, Нескользящие Правоъгълни Щипки За Коса, сладък Правоъгълна Скоба-Нокът З?

Muior 6 бр. на Квадратен Щипки За Коса, 2 Инчов Малки Мат Скоби-Нокти За Плътна, силна Фиксация, Нескользящие Правоъгълни Щипки За Коса, сладък Правоъгълна Скоба-Нокът За жени, Момичета

BGN 5.33

Налично
Налично

Идеален подарък за рожден ден, Ден на майката, Ден на Св ??? ???? ????????? ???? ????? : Всяка шнола за коса с размер 5x3 см (2x1,18 инча), може удобно да стоят по цял ден, подходящ за повечето прически и прави облеклото си още по-красива!. Валентин, Ден на благодарността, Коледа. съвременната форма и шик неутрален цвят с матово покритие. ??????? & ?????? ??????????? ???? ?????: Щипки за коса са Изработени от висококачествен акрил материал и метална каса, пружини, метална пружина, покрит с пластмаса, не само няма ръжда, но и могат да имат добро сцепление, по-добре може да се предпази косата, не навреди на кожата на главата, така че косата не ще се плъзне по цял ден.Можете да изберете произволен, че ще дойде към вашите ежедневни дрехи, елегантно и приказно.????? ????? ???? ?????? ???? ????? : Вие ще получите 6 бр. прекрасни женски заколок за коса.Изненадайте близките си този топъл и практичен подарък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория