.

.

New
Твърди Черни Хартиени Сламки, Биоразградими Еднократна употреба Хартиени Сламки за Пиене в количества от 100 броя, Сламки BOFA Тежкотоварни Черни Сламки за ресторант?

Твърди Черни Хартиени Сламки, Биоразградими Еднократна употреба Хартиени Сламки за Пиене в количества от 100 броя, Сламки BOFA Тежкотоварни Черни Сламки за ресторанти, Шейкове и кафе

BGN 2.94

Налично
Налично

Те са идеални за ежедневно напитки като плодови сокове, коктейли, кафе с лед и т ★ Обслужване на клиенти : Ние ще се радваме, ако останете доволни. Те са отлични за празнуване на рождени дни, детски партита, сватбени тържества, сватбени душове, housewarming, пикници, торти и много други., 100% биоразградими и компостируемые. И добре се държи, не се разпада и не се топи в течността в продължение на дълъг период от време. ★ Материал премиум-клас : здрави и издръжливи, произведени от 3-слойной крафт-хартия премиум-клас и безопасни хранително-вкусовата на хартия, която не съдържа оцветители, токсини, вкус и мирис. ★ Детайли сламки : Височина - 197 mm (7,75 инча) в диаметър - 0,6 см (0,25 инча).От слама BOFA е изработена хартия, сертифицирана от FSC.Като се започне с соломинок и завършва с опаковка, нашите хартиени сламки поставени във висококачествени кутия, всичко в нея е безвредно за околната среда.Той може да се използва и в декоративно-приложно изкуство.Изработени от биоразградима екологично чисти материали и са безопасни за хранителни продукти мастила, които не съдържат BPA.★ Сламки BOFA : черни хартиени сламки, 100 бр.Като безопасна и подходяща алтернатива, те са по-безопасни за околната среда и най-често се поддават на биоразградими.Е, поставени в кутии от напитки, чаши за вино, чаши за партита и т.Ние се радваме на този набор от прибори за хранене, и ние сме уверени, че вие също ще се радвате.Това е естествено качество с несравнима гаранция.Ако имате някакви въпроси или проблеми с вашата биоразлагаемой прибори за еднократна употреба, просто се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да го направите правилно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория