.

.

New
Аксесоари за игрови дръжки YOGES VR, Съвместими с Oculus Meta Quest 2 (дръжка за игри с топка виртуална реалност + дръжка за сечене на сабя)

Аксесоари за игрови дръжки YOGES VR, Съвместими с Oculus Meta Quest 2 (дръжка за игри с топка виртуална реалност + дръжка за сечене на сабя)

BGN 0.67

Налично
Налично

???? ?? ??????? - Просто обърнете се към инструкциите за инсталиране, за да вмъкнете контролер quest 2 в закрепване на дръжка, червено за лявата дръжка, син на дясната дръжка??????, ???? & ??????? - Благодарение на новата конструкция надеждно закрепване на ръкохватката се стабилизира с подсилена лента, предоставящ надеждна фиксация контролер, и няма нужда да се тревожи за някакво риск от падане по време на игра. ??????, ???? & ??????? - Най-новият дизайн за надеждно закрепване на дръжка се стабилизира с подсилена лента, предоставящ надеждна фиксация контролер, защитен кабел предотвратява случайното падане удлинительной химикалки, не трябва да се тревожи за някакво риск от падане по време на игра. ???? ?? ??????? - Просто обърнете се към инструкциите за инсталиране, за да вмъкнете контролер quest 2 в закрепване на дръжка, червено за лявата дръжка, син на дясната дръжка.Можете да зададете режим на дълга дръжка в съответствие с нуждите на виртуална игра. ???? ?? ??????? - Просто обърнете се към инструкциите за инсталиране, за да вмъкнете контролер quest 2 в закрепване на дръжка, червено за лявата дръжка, син на дясната дръжка. ?-??-? ?????? - Край на дръжката отсоединяется, развийте го, за да обедини двете дръжки в една дълга дръжка с съединителна дръжка, можете да избирате различни режими, в съответствие с нуждите на виртуална игра. 2 използвайте режим по ваш избор : двоен режим на химикалки, режим на дълга дръжка. ?????? ???? - Адаптер за ръкохватка стика за голф YOGES quest 2 е съвместим с oculus / meta quest 2, идеален за игри с топка във виртуална реалност, като Golf +, Golf 5 e Club, Разходка Mini Golf, ex VRience Golf Club, VR бейзбол, VR тенис, и т.??????, ???? & ??????? - Благодарение на новата конструкция надеждно закрепване на ръкохватката се стабилизира с подсилена лента, предоставящ надеждна фиксация контролер, и няма нужда да се тревожи за някакво риск от падане по време на игра.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория