.

.

New
Мини-Хладилник HEMOTON, 3шт, Мини-Стомна за Сметана, Керамични Стомни За Сметана, Мини-Стомна За Сос, Бял Порцелан, Класически Крем, млечна Сметана, Банка За Кафе Сироп, О?

Мини-Хладилник HEMOTON, 3шт, Мини-Стомна за Сметана, Керамични Стомни За Сметана, Мини-Стомна За Сос, Бял Порцелан, Класически Крем, млечна Сметана, Банка За Кафе Сироп, Обслужващи Купички За Гмуркане - Бял Мини-Хладилник

BGN 7.63

Налично
Налично

Богат на функции дизайн, може да се използва за съхранение на сметана, захар, оцет, сос или друга течностПрост и елегантен, този керамични кана е прост и лесен за използване. ☕?КАНА за сметана с кофейным мляко : Гладка повърхност, която е тази стомна може да се използва отново и отново, че ще ви донесе много удобства. ☕?КАНА за КРЕМА : Той има елегантен външен вид и е подходяща за използване в дома, в ресторантите, баровете и по време на партита.Характеристики-Цвят : бял;-Материал : керамика;-Размер : 5. ☕?КАНА за сметана с кофейным мляко : Гладка повърхност, която е тази стомна може да се използва отново и отново, че ще ви донесе много удобства. ☕?Мини-стомна за сметана : Изработен е от висококачествени и издръжливи керамични материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Креативен дизайн на носа и гладка повърхност също го правят декоративно украшение на кафе на бара.Прост и елегантен, този керамични кана е прост и лесен за използване. ☕?Мини-керамични кана за крема : Този предмет представлява малка керамична стомна за сметана, изработени от висококачествен керамичен материал за трайни и практично използване.Най-хубавото е, че всяко ястие може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина, така че да се затопли любимата си напитка и да се почисти зад него е лесно!.Мини-Стомна за сметана, Керамични Стомни за сметана, Мини-Стомна за сос, Бял порцелан, Класически Крем, Млечна Сметана, банка за кафе сироп, Обслужващи Купички За обмакивания.Богат на функции дизайн, може да се използва за съхранение на сметана, захар, оцет, сос или друга течност.☕?МИНИ-СМЕТАНА : Независимо от това, доволни ли сте чаепитием сам или случайно срещнеш с близки приятели на чаша ароматно кафе, този комплект сливочников просто е необходим за вашата кухня. ☕?МИНИ-СМЕТАНА : Независимо от това, доволни ли сте чаепитием сам или случайно срещнеш с близки приятели на чаша ароматно кафе, този комплект сливочников просто е необходим за вашата кухня. у дома, в ресторанта, в хотела и в много други. у дома, в ресторанта, в хотела и в много други.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория