.

.

New
Mipcase 1 Комплект Хомячье Беговое колело Играчки за Морски Свинчета Тренировъчен Валяк Спортни Аксесоари Тихо Колело За Хамстери, за да проверите За Хамстери Колело ?

Mipcase 1 Комплект Хомячье Беговое колело Играчки за Морски Свинчета Тренировъчен Валяк Спортни Аксесоари Тихо Колело За Хамстери, за да проверите За Хамстери Колело За упражнения от Чинчила Акрилни Аксесоари, играчки

BGN 0.33

Налично
Налично

беговое колелото за чинчили, също така Можете да го дари своето семейство и приятели, които се отглеждат хамстери / 9,82 X8,25 X4 чиния за хамстер. Колело за хамстер тихо. -Колелото е малошумную своя дизайн, така че вас не се събуди дори по средата на нощта тихо колелото-таралеж.Информация за стоки Голямо колело за хамстер искате да имате колело за упражнения за хамстер?Тогава нашето колело за упражнения - един от най-добрите варианти за вас. - Цвят : както е показано на колело за хамстер -Край гладки и кръгли, без чеп, и няма да навредят на вашия малък приятел шиншилле на Колело за упражнения. -Материал : Акрилно колело за хамстер -Нашето беговое колелото е подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, малки мишка, хамстер, пухкави чинчила и т.ТИХО КОЛЕЛО за ЧИНЧИЛА - Малошумное колело за хамстер осигурява домашен любимец щастлива местообитания в клетките. - Размер : 25,00 X21,00 X11,00 см.КОЛЕЛО за хамстер-Нашето беговое колелото е подходящ за повечето малки домашни любимци, като хомячки, мышата, gerbil, пухкави чинчила.ТИХО КОЛЕЛО за ЧИНЧИЛА - Малошумное колело за хамстер осигурява домашен любимец щастлива местообитания в клетките.КОЛЕЛО за ХАМСТЕР - полезен начин за облекчаване на стреса при вашите малки любимци няма да им дам да гризе си клетки или друга мебел. -Здравословен начин за облекчаване на стреса при вашите малки любимци няма да им дам да гризе си клетки или друга мебел с копчета ходовыми колела.ТИХО БЕГОВОЕ КОЛЕЛО за хамстер - Безшумни бягащи колело Колело има малошумную своя дизайн, така че за вас не е елемент дори и посред нощ.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория