.

.

New
Keenso Сгъваема Закачалка За дрехи, Стенен Органайзер За дрехи, Закачалка за дрехи от Неръждаема Стомана с 6 Дупки, една Кука за Дрехи, Тежкотоварни Сушилня с Винтове з?

Keenso Сгъваема Закачалка За дрехи, Стенен Органайзер За дрехи, Закачалка за дрехи от Неръждаема Стомана с 6 Дупки, една Кука за Дрехи, Тежкотоварни Сушилня с Винтове за Балконного тоалетна, Closet

BGN 5.40

Налично
Налично

, Висока носеща способност на : сушилня е много полезно и може да се мотаят няколко лавици Простор е изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрава и гладка.Можете да съхранявате ризи, панталони, якета, детски дрехи, обувки и колани и т.Моля, обърнете истински като стандарт.Висококачествен материал : Простор е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност, гладкост и по-динамични.Ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. Качествено обслужване : 100% гаранция за качество и сигурност. 24,6x3,5 см/9,7x1,4 инча Основание : приблизително 8,7x6,7 см/3,4x2,6 инча Диаметър на отвора : около 1,5 см. Дръж всичко, което искате.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Сушилня Материал : неръждаема стомана 304 Тегло : прибл.Висококачествен материал : Простор е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност, гладкост и по-динамични.Спестяване на пространство : Този удобен инструмент изгрява, когато той не се използва, и може да бъде отворен само с едно докосване, което пести място, когато не се използва. Простор е много удобен и може да побере няколко закачалки. Този лесен за използване инструмент изгрява, когато той не се използва, и може да бъде отворена с едно натискане, така че можете да спестите малко място, когато не се използва.Дори ако дрехите се намокри и тегло ще се увеличи, закачалка ще остане здрава, и я лесно се огъват. / 0,6 инча в Процеса на обработка на : полиране на неръждаема стомана Параметри : 6 дупки Начин на инсталация : перфоратор Стил на инсталация : модерен и лесен Осъществяване списък : 1 х подвесная подставка1 х комплект аксесоари (2 х винта, 2 х разширителния нокти, 2 х метални шайби, 2 х декоративна капачка) Забележка : 1.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Drying Rack
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 250g / 8.8oz
Hanging Rack:
Approx. 24.6 x 3.5cm / 9.7 x 1.4in
Base:
Approx. 8.7 x 6.7cm / 3.4 x 2.6in
Hole Diameter:
Approx. 1.5cm / 0.6in
Treatment Process:
Stainless steel polishing
Specification:
6 holes
Installation Method:
Punch installation
Style:
Modern and simple
Package List:
1 x Hanging Rack1 x Accessories Kit (2 x Screw, 2 x Expansion Nail, 2 x Metal Washers, 2 x Decorative Cover):
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Новинка

Подобни продукти в категория