.

.

New
Спортна бутилка за вода PICKY LLAMA - 32 грама, 2 Капачки (соломинка и чучур), дръжка от паракорда, Запечатани, Неръждаема стомана с вакуумна изолация, двойни стени, 24 часа н?

Спортна бутилка за вода PICKY LLAMA - 32 грама, 2 Капачки (соломинка и чучур), дръжка от паракорда, Запечатани, Неръждаема стомана с вакуумна изолация, двойни стени, 24 часа на студено, 12 часа топла, множество (32

BGN 8.47

Налично
Налично

Придирчивая Лама гарантира на клиентите най-високо качествоВъзел от паракорда.Един капак с закручивающимся накрайник за приготвяне на топли напитки и още един капак-соломинка за студени и разхладителни напитки. Означава пръстен.Накрайник за кабел. 30 МИНУТИ ПРЕДИ ЯДЕНЕ.Нашите екологично чисти бутилки за еднократна употреба съкращаване на въглеродните емисии и ще донесе полза както на вас, така и за околната среда.Нашите бутилки за многократна употреба са полезни както за вас, така и за околната среда. предпазва от инсулт и инфаркт.Чудесен подаръчен комплект за всеки случай.Нашата бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8, не съдържа бисфенол А и не е токсична.ПРЕДИ ВЗЕМАНЕ НА ВАНА.Пълен комплект : 1 бутилка, 2 капачки, 1 паракорд, 1 соломинка, 1 слама коса.Чудесен подаръчен комплект за всеки случай. помага на храносмилането.ПРЕДИ ДА ОТИДЕ ЗА СЪН.Нашата бутилка подходяща за спорт на закрито и на открито.Picky Llama - елегантна, функционална и трайно бутилка за вода. Отлична устойчивост на корозия от повечето окисляющих киселини. 2 СЪВМЕСТИМИ КАПАЦИ : Бутилка за вода Picky Llama се предлага с две различни 100% затегнати капачки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория