.

.

New
Термос от Неръждаема Стомана с Вакуумна Изолация ZORILO, 450 мл, Преносима Бутилка за вода С Вакуумна Изолация От Неръждаема Стомана, Спортна Бутилка за Вода на Открито

Термос от Неръждаема Стомана с Вакуумна Изолация ZORILO, 450 мл, Преносима Бутилка за вода С Вакуумна Изолация От Неръждаема Стомана, Спортна Бутилка за Вода на Открито (Черен)

BGN 18.88

Налично
Налично

4 Вакуум дизайн с добри изолационни характеристики : : Вакуумно чаша е много удобен за съхранение на вода, кафе, чай и изнасяне на всяко място.Параметри : Тип на продукта : Термокружкаматериал : неръждаема стомана Цвят : черно, бяло (по избор) Капацитет : 450 мл Диаметър : прибл.Висококачествен материал : Бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана, экологична, безопасни, трайни и устойчиви на корозия. 7 см/2,8 инча Височина : прибл. Удобство : Широк отвор осигурява удобна циркулация на течност, по-голям капацитет от 500 мл е идеална за спортна напитка.Вакуумно конструкция с добра изолация : : Вакуумно чаша е много удобен за съхранение на вода, кафе, чай и предоставянето им със себе си навсякъде. Широко се използва : Изолирующая спортна бутилка за вода подходящ за използване в училище, на работа, пътуване и спортни дейности и т. Висококачествен материал : Бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана, экологична, безопасни, трайни и устойчиви на корозия.Благодаря за избор, ако имате някакви въпроси, моля, оставете съобщение и ние ще ви отговорим навреме.

Подробности

Item Type:
Thermal Cup
Material:
Stainless Steel
Color:
Black, White (Optional)
Capacity:
450ML
Diameter:
Approx. 7cm / 2.8in
Height:
Approx. 20.5cm / 8.1in
Weight:
Approx. 326g / 11.5oz
Package List:
1 x Bottle:
1 x Rubber Gasket :
Новинка

Подобни продукти в категория