.

.

New
6 Бр. Утайка от бутилка с led дисплей на температурата, бутилка за вода, умни бутилки за вода с Двойни стени, Бутилка за заваряване на чай, Термокружка от Неръждаема Ст?

6 Бр. Утайка от бутилка с led дисплей на температурата, бутилка за вода, умни бутилки за вода с Двойни стени, Бутилка за заваряване на чай, Термокружка от Неръждаема Стомана, пътна чаша, спестява вода, студена и топла

BGN 2.67

Налично
Налично

Надеждна поддръжка : нашата бутилка за заваряване на чай е направена от качествена неръждаема стомана със силикон дъно основно, гладка повърхност и лесни за почистване, не е лош мирис, устойчиви на окисление и корозия, силикон дъното е предназначено за предотвратяване на изпадане и проливания, което осигурява приятен използване; От вътрешната страна на капака вградена строга силикон пръстен, осигуряваща стягане чашаШирок обхват на приложение : нашата термокружка има много приложения, можете да вземете я със себе си в много случаи, например, в походи на велосипед, да пазарувате или да се оставят в офиса. Тя е подходяща за много места, при различни температурни режими, вашият студена напитка ще остане охладено до 12 часа, а кафе или чай - горещо до 8 часа. Надеждна поддръжка : нашата бутилка за заваряване на чай е направена от качествена неръждаема стомана със силикон дъно основно, гладка повърхност и лесни за почистване, не е лош мирис, устойчиви на окисление и корозия, силикон дъното е предназначено за предотвратяване на изпадане и проливания, което осигурява приятен използване; От вътрешната страна на капака вградена строга силикон пръстен, осигуряваща стягане чаша.Портативен размер : капацитет led бутилки за вода е 17 мл / 500 мл, подходяща капацитет лесно ще задоволи вашите нужди в пиенето, а също така ще отговарят за това, да вземат го със себе си или да се поставят в чанта по време на пътуване.Широк обхват на приложение : нашата термокружка има много приложения, можете да вземете я със себе си в много случаи, например, в походи на велосипед, да пазарувате или да се оставят в офиса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория