.

.

New
Мини Бутилки за вода Dxobay, Сладки Бебешки Бутилки за вода, Изолирани Бутилка за вода от неръждаема Стомана, Малки Термос за вода с вакуумни запечаткой и двустенни, ка

Мини Бутилки за вода Dxobay, Сладки Бебешки Бутилки за вода, Изолирани Бутилка за вода от неръждаема Стомана, Малки Термос за вода с вакуумни запечаткой и двустенни, като се Запазва топло и студено (4,4 грама, червен)

BGN 7.28

Налично
Налично

Капацитет : 4,4 fl OzЛесно бихте могли да го сложи до себе си в джоба си. "Идеалният подарък" Това може да бъде чудесен подарък за вашите малки деца, тъй като този термос за вода този очарователен и достатъчно тънък, за да го може да ги малки копчета.Net тегло : 4,7 унции. "Размерът, обемът и теглото на"Размер : 1.Храни от неръждаема стомана са 18-8 "Premium Technology" с вакуум запечаткой и двустенни гарантира тази мини бутилка за вода дълъг срок на експлоатация. "Няколко цвята по желание"Има черен за зрели мъже, червен за страстни жени и бяло за наивни деца. Бутилка за вода "джобен размер" от неръждаема стомана, наистина симпатична и малка, си е с обем от 4,4 ет.7 инча *5,8 инча(диаметър * височина).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория