.

.

New
Вентилатор на тавана в клетката Jescory с дистанционно управление, Осветление, Модерен Малък вентилатор на Тавана Скрит монтаж, с Черна Полилей, Вътрешен Вентилатор н?

Вентилатор на тавана в клетката Jescory с дистанционно управление, Осветление, Модерен Малък вентилатор на Тавана Скрит монтаж, с Черна Полилей, Вътрешен Вентилатор на Тавана за Спалня, С led светлини

BGN 99.99

Налично
Налично

Всички продукти Jescory разработва и произвежда нашия опитен екип от експерти на продуктаАко имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро. 【Заден двигател】 вентилатор на Тавана в клетка позволява промяна на посоката на низходящия и възходящия поток на въздух в зависимост от сезона с помощта на дистанционно управление. 【2 опускных прът】 Този вентилатор на тавана с подово монтиране оборудван с 2 опускными пръчки : 3,9 инча и 7. 【Лампа за малък монтаж на таван фенове】 Малък индустриален вътрешен вентилатор на тавана, който е подходящ за помещения за малкия и среден размер с нисък таван, като кухня, спалня, трапезария, тераса и т. 【100% отговаря на】 Добро обслужване - ние предоставяме безплатна замяна при всякакви дефекти.8 инча, а повечето функционални компоненти вече са събрани, можете да завършите инсталацията в рамките на един час. 【Синхронизацията на 】 Е модерен вентилатор за спалня с функция таймер, която може да бъде разделена на 1/2/4 часа за редовна изключване.Jescory - производител на битови таван вентиляторных лампи, обединяващ научните изследвания и развитието, производството и продажбите.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория