.

.

New
Умен вентилатор на Тавана AONNTOO с осветление, 42-Инчов Прибиращ се Полилей, Вентилатори, Музикален плейър, Bluetooth, Полилей 7 Цвята, 6-Стъпка вентилатор на Тавана с невиди?

Умен вентилатор на Тавана AONNTOO с осветление, 42-Инчов Прибиращ се Полилей, Вентилатори, Музикален плейър, Bluetooth, Полилей 7 Цвята, 6-Стъпка вентилатор на Тавана с невидими остриета, с дистанционно управление

BGN 2.00

Налично
Налично

С възпроизвеждане на музика чрез Bluetooth и подсветка, в зависимост от вашите нужди[В инструкцията за монтаж и експлоатация съдържа подробни указания за инсталиране "SMART APP"]., помещение, Прилагането на закрито : 8㎡ - 25㎡.Идеалното декоративно осветление за хол, спалня, кухня, коридор, кабинет, кухня, вили, вестибюл, книжарница, барове, магазини и т.【Многофункционален вентилатор на тавана за полилеи】 : вентилатор на Тавана за полилеи 4 в 1 : разтегателен вентилатор, 3-цветен обичайната осветление, 7-цветна дъга осветление и високоговорителя Bluetooth връзка с интелигентни вентилатор на тавана с осветление и дистанционно управление могат да се управляват приложение за мобилен телефон. 6 платна на вятъра.С дистанционно управление. 【Вентилатори AONNTOO с подсветка】 ви предоставяме и гаранция от 1 година, ако имате някакви проблеми по време на употреба, вие можете да се свържете с нашия отдел за следпродажбено обслужване по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще решим проблема, нашият екип за резервни части за обслужване на работи онлайн 24 часа в денонощието, за да ви предоставим услуга, моля, бъдете сигурни в покупката! !. 【Безшумен двигател】 : Двигател на вентилатора, изработен от мед, осигурява движението на вятъра с отлична производителност, безшумен двигател, подходящ за монтаж във всяко помещение на дома. 【Дистанционно управление】 : Управление на 3 сменяеми лампи, корекция на цвят осветление от топло бяло (3000 К) до естествен бял (4500 К), от крайната до студено бяло (6500 K); 6 нива на скоростта на вентилатора (нисък / среден / висок).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория