.

.

New
Плафониери OMOONS Вентилатори с Лампа Вентилатор на Тавана Лампа от масивно Дърво Вентилатор, Лампа с Вентилатор Полилей Ресторант Хол Проста Спалня Вътрешно Осветл?

Плафониери OMOONS Вентилатори с Лампа Вентилатор на Тавана Лампа от масивно Дърво Вентилатор, Лампа с Вентилатор Полилей Ресторант Хол Проста Спалня Вътрешно Осветление / 52 Инча

BGN 3.33

Налично
Налично

дължина на тръбата по подразбиране е инсталиран на 10 см и 25 см, тя е съвместима с други повишение, пол и други размери, 10 см-150 cm, по желание, моля свържете се с нас.Тя може да се промени места, хладно през лятото и охлаждане през зимата, в него комфортно и прохладно, а това намалява разликата в температурата между студа и топлината. Стилна метална капак на двигателя, добри характеристики на разсейване на топлината, вграден безшумен двигател, по-вятъра, по-тихи, ликвидация от чиста мед.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа. Стилна метална капак на двигателя, добри характеристики на разсейване на топлината, вграден безшумен двигател, по-вятъра, по-тихи, ликвидация от чиста мед. Дължина на тръбата по подразбиране е инсталиран на 10 см и 25 см, тя е съвместима с други повишение, пол и други размери, 10-150 см по желание, моля свържете се с нас. изберете шперплат с висока плътност за формиране завъртете поток, пълноцветен, стилна и здрава, цвят червен орех, цвят от черен орех, двупосочен цвят могат да бъдат инсталирани взаимозаменяемо.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория