.

.

New
ACLBLK Американската Трапезария Вентилатор на Тавана Лампа LED ABS Нож на Вентилатора Дистанционно Управление Вентилатор Лек Индустриален Ретро Кухня Промишлен Ретро ?

ACLBLK Американската Трапезария Вентилатор на Тавана Лампа LED ABS Нож на Вентилатора Дистанционно Управление Вентилатор Лек Индустриален Ретро Кухня Промишлен Ретро за Вили Спалня, Всекидневна, Детска стая

BGN 3.33

Налично
Налично

Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часаС най-добри пожелания.Подходящ за вили, спални, дневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета.● ACLBLK е най-добрият доставчик на таван вентиляторных лампи, тук можете да избирате между безброй полилеи за вътрешно осветление.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. ● Всички вентилаторните лампи, продавани ACLBLK, ще бъдат изпратени навреме.Подходящ за вили, спални, дневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : намаляване на шума, по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка.При използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето. ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE. ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото.При използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето. ● Този вентилатор на тавана е изработен от ковано желязо + перката ABS; използва нов вграден led чип-източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда със среден срок на служба 50 000 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.● Този вентилатор на тавана е изработен от ковано желязо + перката ABS; използва нов вграден led източник на светлина с чип, висока яркост, энергосбережением и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : намаляване на шума, по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория