.

.

New
Тавана лампа с Регулируем вентилатор JJKUN, Тавана Лампа с Регулируема Скорост на Вятъра, с Вентилатор, Лампа за Спални, Хол, Интелигентен Таймер и Дистанционно Управ?

Тавана лампа с Регулируем вентилатор JJKUN, Тавана Лампа с Регулируема Скорост на Вятъра, с Вентилатор, Лампа за Спални, Хол, Интелигентен Таймер и Дистанционно Управление

BGN 1.67

Налично
Налично

Ние ще се радваме да даде отговор в рамките на 24 часа на електронна пощаИнформация за продукта : Стил : Модерен европейски, американски Тип : Невидим вентилатор, тавана лампа с радиоуправляемым вентилатор, Тавана лампа с вентилатор, Вентиляторная лампа, лампа за осветление на скоростта на вятъра Материал : ABS нож вентилатор + акрил + фурнитурАцвет : бяло размери на продукта : D50cm × h20c Мощност : 1-60 W Напрежение : 110-240 v Източник на светлина : LED Цветна температура : 3000 До ~ 6500 До Скорост на вятъра : 3 скоростта се регулира на Шум : по-ниско, като начин на управление : дистанционно управление на Препоръчителна площ на помещение : 15-20 кв. ★ Освежаване по всяко време на годината : Този вентилатор на тавана може да се върти и в двете посоки, увеличава площта на прием на въздуха, ускорява циркулацията на въздуха в помещението. ★ Освежаване по всяко време на годината : Този вентилатор на тавана може да се върти и в двете посоки, увеличава площта на прием на въздуха, ускорява циркулацията на въздуха в помещението.Функцията за синхронизиране, заден вентилатор и дистанционно управление на 2. ★ Малошумящая яркост (5%-100% ); 3 скорост на вятъра : ниска, средна и висока. ★ Ниско ниво на шума и икономия на енергия : В този потолочном вентилатора се използват отлични двигатели с ниско ниво на шум и консумация на енергия. ★ Обхват : Класна стая, парк, лекарски кабинет, детска стая, детска градина, спалня, хол, трапезария, балкон, малка спалня, проход, малка всекидневна и т.Ако не Сте доволни от нашите продукти или от Нашите Услуги, моля, свържете се с нас.Двигател от чиста мед осигурява мощно движение на въздуха и тиха работа.Лампа с висока прозрачност, по-добре да защитава вашите очи, не блести и не бликует. ★ Многофункционален : Той разполага с 3 светли цветове : натурален бял, топъл бял, студен бял (цветна температура : 3000 К-6000 К); яркост (5%-100% ); 3 скорост на вятъра : ниска, средна и висока.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория