.

.

New
Коледна Украса DAZONGE На открито / На закрито, Големи Бижута за врата капаци весела Коледа, Коледен Банер на вратата на Зимната Страна на Чудесата, Класически Коледен ?

Коледна Украса DAZONGE На открито / На закрито, Големи Бижута за врата капаци весела Коледа, Коледен Банер на вратата на Зимната Страна на Чудесата, Класически Коледен Декор, Реквизит за фотобудки Elf Boot House за

BGN 2.67

Налично
Налично

Създайте идеален образ на всяка врата в този празничен сезон ? Материал премиум-клас и голям размер : Коледен врата банер е направен от висококачествена полиестерна тъкан с ясен печат. ?Създаване на празнично настроение : украсяват своите коледни украси коледен банер!Дръж го на всяка врата или стена, като подпори за фотография, трептящи на верандата или на стената, и направете снимка на щастливия момент. ? Лесно подвешивается : Проденьте на резби и чрез 4 отвора в ъгъла коледен декор бърз и лесен начин за демонстрации.Семейството ви сигурно ще се зарадват на тези странни коледна украса!. ? Лесно подвешивается : Проденьте на резби и чрез 4 отвора в ъгъла коледен декор бърз и лесен начин за демонстрации.?Празнична коледна украса : Потопете се в коледен сезон през тази година с тази ярка магически коледен калъф на вратата. ? Материал премиум-клас и голям размер : Коледен врата банер е направен от висококачествена полиестерна тъкан с ясен печат. ?Празнична коледна украса : Потопете се в коледен сезон през тази година с тази ярка магически коледен калъф на вратата.Създайте идеален образ на всяка врата в този празничен сезон. ? Възхитителен дизайн : В този най-сладкото и топло рождественском банер на вратата е изобразен голяма къща елф, който през зимата разпилява неща в кълчища.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория