.

.

New
PrettyDiva Хамелеон Хромирани Прах за нокти - Прах-Хамелеон за Омбре, Хром Пигменти за нокти с Огледално покритие, Пигмент за нокти, което променя цвета, с многохромовой ?

PrettyDiva Хамелеон Хромирани Прах за нокти - Прах-Хамелеон за Омбре, Хром Пигменти за нокти с Огледално покритие, Пигмент за нокти, което променя цвета, с многохромовой пудра за нокти - Фея

BGN 5.54

Налично
Налично

Стъпка 5 【???? ?? ???】- Ние ще ви предложим инструкции и урок, за да можете да направите всички хромирани пирони.Ако не изпълните тази стъпка, вашите нокти ще имат БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ.Инструкции за нокти-хамелеони : .【?????? ?????】- Покритие Хамелеон с добро лепило, добра флуидност, най-високото качество на пазара!. 【????-??????】- Променяйте цвета при осветление в зависимост от ъгъла на гледане или основен цвят, благодарение на своята микроструктуре ноктите стават зашеметяващ ефект хромированного хамелеон, подобен на "приказно пътешествие". Леко докоснете пудре и внимателно нанесете с кръгови движения върху ноктите до равномерно покритие, е НЕОБХОДИМА САМО една МАЛКА СУМА. Нанесете черен UV гел-лак и отверждайте UV / led лампа до пълно изсъхване. 【????????? ??????】- UV/led лампа за UV гел-лак и Pretty Diva За получаване на хромированных нокти не е необходимо да се почистват с най-горния слой (елементи в комплекта не са включени).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория