.

.

New
Мека червено-черна Масажна четка за кожата на главата G. B. S - Допринася за здравето на косата за жени и мъже, Масажна четка за грижа за Чувствителна кожа на главата, ч?

Мека червено-черна Масажна четка за кожата на главата G. B. S - Допринася за здравето на косата за жени и мъже, Масажна четка за грижа за Чувствителна кожа на главата, четка против пърхот (12 бр.)

BGN 10.44

Налично
Налично

· РАСПУТЫВАТЕЛЬ - тази масажна четка е удобно за идеално разнищване на всички възли · ФУНКЦИОНАЛНОСТ - тази палма четка за коса може да се използва като гребени за измиване на шампоан, масажор за коса, гребени-гребени за коса или джобна гребени за пътуване и т.Тази четка-масажор за кожата на главата здрава, устойчива, стабилна и несмертельная, може да ви служи дълго време.Той масажи на скалпа, за да премахнете пърхота. · УДОБНО ЗАХВАЩАНЕ - пластмасова четка с петелькой с един пръст са подходящи за повечето прически Четка за измиване на шампоан върху дланта на ръката лесно се побира в джоба ви. Той е подходящ за повечето косата, предимно за къси или къдрава, и може дори да бъде добре нанесен върху вашата брада.Притежава средна устойчивост като четки за миене на съдове, тъй като дръжката не дървена. S е най-подходящ за слаба коса, къси и выгоревших, а също така гъста и къдрава.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория