.

.

New
JOELELI 1000 бр. Мини-гумени ленти за Коса с Инструменти за коса С Опашка, Еластични ластици, 10 бр. Щипки за Коса, 3 бр. Четка за коса, 2 бр. Инструмент за коса Топси Tail, Аксесо?

JOELELI 1000 бр. Мини-гумени ленти за Коса с Инструменти за коса С Опашка, Еластични ластици, 10 бр. Щипки за Коса, 3 бр. Четка за коса, 2 бр. Инструмент за коса Топси Tail, Аксесоари за Стайлинг на коса за деца и жени

BGN 4.00

Налично
Налично

Нашите гумени ленти за коса, произведени от здрава еластична гума, притежават сверхэластичностью и издръжливост, не увреждат косата, са лесни за използване и удобни, добре се съчетават с различни прически, подходящи за къса коса, дълга коса, тънка коса на бебето, къдрици, конски опашки, булчински прически или дредов и т 【Фиби за коса Duckbail и линия за коса Tospy Tail】Панти за коса Tospy се предлагат в 2 размера за гъста или тънка коса, изработени от еластична пластмаса, лесно закрепляются, те ще направят вашата дневна полагане на косата стилен и бързо.Опаковка от 10 розови щипки от кожа на алигатор премиум-клас с высокоэластичной метална пружина, която служи дълго, дори и след многократна употреба. 【Широко приложение】 Четки за оформяне на косата с мини-гумени ленти, нескользящие фиби за коса са удобни за използване от малки момичета, оплетени косата в опашка, вързани на опашката, плетат френски пигтейли и расчесывают косата, спестяват време, създават различни прически всеки ден за миг, за да подчертае чар. гребен от крысиного опашката и 1 бр. за двустранен маргинална. 【3 броя гребени за оформяне на косата】 Четка за коса включва : 1 бр. 【Цветни мини еластични гумени ленти за коса】 с дебелина 2 мм и диаметър 15 мм.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория