.

.

New
CSFOTO Фон в Тухлена сграда 10x8 фута, Празни Офис Фонове за Мащабиране, Конферентна зала, Работно Място, Хол, Видео-Декори, Фон, Декор за вашия дом офис Фон за видео конфе?

CSFOTO Фон в Тухлена сграда 10x8 фута, Празни Офис Фонове за Мащабиране, Конферентна зала, Работно Място, Хол, Видео-Декори, Фон, Декор за вашия дом офис Фон за видео конферентна връзка

BGN 19.93

Налично
Налично

може да се прилага за мащабиране за срещи, видео конференции, офис декор, интериор на хола, декор спални, видео в You Tube, онлайн видео и така нататъкМоля, разберете, че резолюцията на екрана на всеки компютър е различно, така че цветовете могат да се различават леко.Предимство : Винил тъканни фонове - това е нашата най-новият и най-добрата компютърна боядисана руното плат, без бръчки.Това е идеалното място за записване на вашите прекрасни и незабравими моменти.Този лек материал ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.❀Размер : 10x8ft / 3 (W) * 2,5 м (В).Така че могат да бъдат някои гънки. ❀Материал : Декоративен фон за интериора е направен от здрав винил, надежден и лесен, без неприятна миризма, която може да се сгъва и лесно да носите със себе си, е устойчива на счупвания, може да се използва в продължение на дълго време.3) Опъвам го и се прикрепва към задната стойка за капки в продължение на 3-4 дни, тя също работи.Ние ще реши този проблем за вас за първи път.Подробна информация : Размер : 10x8ft/3x2.Характеристики : Поглъщане на светлината, лек, не се отразява. Пратка ще бъде изпратена в сгънат вид. ❀Се прилага за : Нашето минало, за стая включва много елементи, като например ярко френски прозорец, на най-горния етаж, диван, стол, дървен под, лавица за книги, тухлена стена, прозорец завеса и така нататък, приятна комбинация от няколко цвята, носейки щастие и истерическое забавление в интериор на стаята.2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то става гладко. ❀ Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Внимание : в Съответствие с правилата пощенски клон, дължина на пратка не може да бъде по-1,2 м. начин на Приготвяне : 2-3 работни дни.Употреба : Всяка професионална или частен фотография за възрастни, деца, Новородени, художествени портрети, парти, празник, Събитие, работа, Сватба, Съвместно събитие, абитуриентски бал, всички големи събития или декорации и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория